Ajankohtaista

Ajankohtaista:
Takaisin

Aija Puurtinen: Taide tukee kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointia“Taide antaa elämälle mielekkyyden, edistää ja tukee kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointia, sivistystä ja elinikäistä oppimista.”

Näin toteaa Aija Puurtinen, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian alumni ja yksi Taideyliopiston varainhankintakampanjan kasvoista.

Aija Puurtinen (s. 1959) on suomalainen muusikko, joka on tullut tunnetuksi Honey B and the T-Bones -yhtyeen laulaja-basistina. Puurtinen on levyttänyt myös omalla nimellään sooloartistina ja toiminut säveltäjänä mm. tanssiesityksille sekä muille artisteille. Puurtinen valmistui musiikin tohtoriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta vuonna 2010 ja on toiminut myös opettajana entisessä opinahjossaan.

Miksi taide on lahja?

"Taiteen maailmassa voi turvallisesti kokea erilaisia tunteita. Musiikin voima tunnevaikutuksen synnyttäjänä tekee siitä erityislaatuisen taidelajin”, Aija Puurtinen toteaa.

Taide on hyvinvointia

Taide on ajatusten ruokaa. Se auttaa meitä uskomaan itseemme ja luomaan uutta. Taide menetelmineen tuo hyvinvointia kaikenikäisille ja antaa eväitä laadukkaaseen elämään.

LAHJOITA

Tarvitsemme Suomessa taidetta nyt enemmän kuin koskaan. Taide saa meidät näkemään pidemmälle, tuoreesti ja terävästi. Oikein resursoitu koulutusosaaminen takaa Suomelle kulttuurin, sivistyksen ja talouden nousun. Taideyliopisto kerää ensimmäistä kertaa pääomaa yksityisinä lahjoituksina. Valtio tukee yliopistojen varainhankintaa jokaista lahjoitusta kohden jopa kolminkertaisesti.

Lahjoita ja tue korkeatasoista taidekoulutusta ja -osaamista. Taide tekee tulevaisuudestamme paremman.

Lahjoita nyt.