Lahjoita

Lahjoita:

Näin lahjoitat

Näin lahjoitat

Lahjoita Taideyliopistolle nyt ja varmista taiteen tulevaisuus!

Voit lahjoittaa:

  • Verkkopankissa
  • Tilisiirtona: Nordea FI 14 1745 3000 1596 59
  • Tekstiviestillä: Lähetä viesti ARTS20 numeroon 16499. Viestin hinta on 20€.

Lahjoituksesi kartuttaa Taideyliopiston pääomaa. Samalla tuet kotimaista taidekoulutusta ja tuoreinta kulttuuria.

Voit osoittaa tukesi myös somessa. Kääri profiilikuvasi lahjanauhaan ja jaa muille oma tarinasi siitä, miksi tarvitset taidetta tunnisteella #taideonlahja.

Ohjeita lahjoittajalle

Ohjeita lahjoittajalle

Kaikissa vähintään 1000 euron lahjoituksissa tulee käyttää lahjakirjaa, myös silloin kun lahjoitus on tehty verkkolahjoituksena. Tulosta lahjakirja tästä ja lähetä se täytettynä osoitteeseen Taideyliopiston kirjaamo, PL 38, 00097 Taideyliopisto tai skannattuna sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@uniarts.fi.

Yli 850 € lahjoitus oikeuttaa verovähennykseen. Jotta voimme ilmoittaa lahjoituksesi verohallinnolle, tarvitsemme täytetyn lahjakirjan. Katso lisätietoa verovähennyksestä verohallinnon ohjeista sekä tuloverolaista 57 § (yhteisöt) ja 98 a § (yksityishenkilöt).

Tietoa rahankeräysluvasta

Tietoa rahankeräysluvasta

Taideyliopiston rahankeräysluvan numero on POL-2014-14794. Lupa on voimassa 31.12.2017 asti koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerättävät varat käytetään yliopistolain 2 §:ssä mukaisen toiminnan tukemiseen ja yliopiston pääomittamiseen. Tuotoilla tuetaan Taideyliopiston koulutuksen ja tutkimuksen kehittämistä ja kansainvälistymistä.